2 verdachten gewapende overval Bunnik aangehouden

Geschreven door op 9 oktober 2019

De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van een gewapende overval op een restaurant aan de Molenweg in Bunnik op zondagavond 18 augustus jongstleden. De politie is nog op zoek naar een derde overvaller.
Op de bewuste zondagavond drongen drie overvallers een uur voor sluitingstijd via de ingang van de afhaalbalie het restaurant binnen. Twee van de overvallers bedreigden het restaurantpersoneel en enkele aanwezige gasten met een vuurwapen en een mes. Een derde dader wist zich intussen meester te maken de inhoud van de kassa. In het programma Bureau Hengeveld zijn beelden getoond. Na de overval zijn de daders de Stationsweg overgestoken en via het grindpad langs de St. Barbarakerk en het kerkhof, de Burgemeester v/d Weijerstraat in gevlucht.

Mede dankzij binnengekomen tips heeft de recherche de identiteit van twee vermoedelijke overvallers weten vast te stellen. Twee mannen van 20 en 23 jaar uit Soesterberg en Utrecht zijn inmiddels aangehouden en ingesloten. Het onderzoeksteam is echter nog steeds op zoek naar de derde verdachte en tips zijn daarom nog steeds van harte welkom.


Meer om te lezen

Current track

Title

Artist

Background