Bibliotheek open tijdens de seizoensopening van De Binder

Written by on 13 september 2018

Op zaterdag 15 september opent De Binder haar deuren weer en zullen de bewoners aanwezig zijn met diverse activiteiten. De Bibliotheek is deze dag ook geopend, en wel van 11.00u tot 15.00u. Met de opening van een nieuwe tentoonstelling van de Tijdlijn van Leersum, en een presentatie van een 3D-printer.

De Tijdlijn van Leersum opent een nieuwe expositie in de bibliotheek: Eerste boeren in Leersum. De opening vindt om 11u plaats, in het bijzijn van wethouder Hans Waaldijk. Jos Rams, oprichter van de Tijdlijn, heeft weer spectaculaire objecten weten te verzamelen.
Om 12u is er een presentatie van een 3D-printer en kun je het zelf uitproberen. Je gaat aan de slag met een eenvoudig ontwerp. Er is iemand van de bibliotheek aanwezig voor tekst en uitleg.
Ook de deur van RT In de Roos staat tussen 12u en 15u wagenwijd open. Astrid van Helmondt laat iedereen graag zien wat remedial teaching is en hoe zij dat toepast.

Daarnaast is de foto-expositie van Cees Keur in het kader van de Open Monumentendag nog te zien, en is de boekverkoop nog steeds in volle gang.

Kom dus op 15 september ook even naar de Bibliotheek op de 1e verdieping.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzout.nl


Current track

Title

Artist

Background