Bijeenkomst voor pleeg- en gezinshuis-ouders regio Zuid-Oost Utrecht

Written by on 10 april 2019

Op 17 april organiseert de regio Zuid-Oost Utrecht een netwerkbijeenkomst voor pleeg- en gezinshuisouders uit de gemeenten Zeist, De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede.

Kennis maken met lokale teams
Tijdens de bijeenkomst kunnen ouders kennis maken met elkaar en met de lokale teams. De lokale sociale dorps-/wijkteams kunnen gezinnen helpen wanneer het (tijdelijk) wat minder gaat. De medewerkers van de lokale teams hebben veel kennis van jeugdhulp, opvoeding, welzijn en ouderenzorg en hebben ze veel kennis over lokale vrijwilligers en organisaties. Naast kennismaken is er ook ruimte om met elkaar, pleeg- en gezinshuisorganisaties én lokale teams in gesprek gaan over wat er goed gaat en wat er beter kan. De bijeenkomst staat in het teken van elkaar ontmoeten en het netwerk te versterken.

Pleeg- en gezinshuisouders zijn persoonlijk uitgenodigd voor de bijeenkomst. Ook inwoners die overwegen om zelf pleeg- of gezinshuisouder te worden zijn welkom. Voor hen is dit een mooie gelegenheid om kennis op te doen, vragen te stellen en te netwerken.

Waar, wanneer en aanmelden?
De bijeenkomst is op woensdag 17 april vanaf 14.00 uur in dorpshuis De Lindenhof in Odijk, Rijneiland 7. Voor kinderopvang wordt gezorgd. De kinderen gaan onder professionele begeleiding in de aangrenzende sporthal aan de slag. Aanmelden kan via secretariaat@heuvelrug.nl.


Current track

Title

Artist

Background