Blues/rock-trio Moondaze bij Highstreet Jazz & Blues

Geschreven door op 8 januari 2019

De band Moondaze treedt zondag 13 januari 2019 op bij Highstreet Jazz & Blues op 90FM.

Presentator en samensteller Jos du Floo ontving in de afgelopen maanden al verschillende artiesten zoals multi-instrumentalist Big Bo, de band Sweet Mary Jane en Ralph de Jongh. Nu is het beurt voor het trio Moondaze.

Geïnspireerd door blues- en rockbands uit de jaren ’70 maken Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs.

Een avontuur dat begon in Noord-Holland, speelt zich ondertussen af op festivals als Popweekend Schagen en Culemborg Blues. Met optredens in Duitsland en Luxemburg gaat Moondaze zelfs buiten de landsgrenzen. In augustus 2018 zag single “Optical Illusion” het levenslicht en momenteel is de band aan ’t schrijven en opnemen om, naar verwachting, in begin 2019 een nieuwe plaat uit te brengen.

Aan creativiteit en ambitie geen gebrek bij dit jonge powertrio. De band is hard op weg om een gevestigde naam te worden binnen de Nederlandse blues/rock scene en is klaar om de rest van Europa te veroveren.

Bij Highstreet Jazz & Blues speelt Moondaze tussen 13:00 en 15:00 diverse nummers. Meer over de band kun je lezen op hun website.

Highstreet Jazz & Blues
Zondag 25 november; 12:00 – 15:00*
90FM / ether: 91.7 / online: 
regio90.nl

(* bij live muziek gaat het programma een uur extra langer door)


Current track

Title

Artist

Background