Crowdfundingactie rolstoelbus

Written by on 28 juli 2020

Nicole Recourt ‘bevrijdde’ zoals ze het zelf zegt haar moeder uit een tehuis. Op haar Facebook-pagina doet ze het hele verhaal uit de doeken. Bij 90 in de Regio vertelde de inwoonster van Overberg over de crowdfundingactie.

De familie had een prachtige plaats kunnen regelen in een particulier verzorgingstehuis. Door een opeenstapeling van omstandigheden en gebeurtenissen veranderde de hemel in een hel. De moeder van Nicole ging steeds verder achteruit. Half juni was de maat vol voor Nicole, ze besloot haar moeder in huis te nemen. Dat is pittig natuurlijk, hoe kun je een dementerende, oudere mevrouw goed verzorgen?

Moeder in het tehuis laten, zou tot een spoedig levenseinde leiden. Ze was de afgelopen maanden al zo achteruitgegaan. zowel geestelijk als lichamelijk. Nicole: ‘Het is onze wens om in de laatste levensfase van mijn moeder het leven met haar te vieren en dit ook te doen middels uitstapjes samen. Zelfs zo iets simpels als samen boodschappen doen. Lunchen met haar vriendinnen. Een dagje strand, een paar dagen weg met elkaar.’

Hulde voor Nicole en haar gezin. Maar u kunt meer doen! Om er op uit te kunnen gaan, is een rolstoelbus nodig. De bus kost zo’n 4.000 euro, ongeveer de helft is binnen. Kijk snel op de Facebook-pagina van Nicole Recourt. Doet u een duit in het digitale zakje?


Current track

Title

Artist

Background