Dak van de Markt blijft langer dicht

Geschreven door op 22 oktober 2019

Burgemeester Gert-Jan Kats van Veenendaal heeft in overleg met politie en het Openbaar Ministerie besloten dat het café Het Dak van de Markt langer gesloten blijft. Na een sluiting van respectievelijk 4 en 10 dagen heeft burgemeester Kats op advies van de politie en het Openbaar Ministerie besloten om het café gesloten te houden voor minimaal één maand, tot en met 17 november.

Burgemeester Kats: “Afgelopen woensdag 16 oktober heeft de politie beelden naar buiten gebracht van de meest recente incidenten bij Het Dak van de Markt en in de directe omgeving van de betrokken ondernemer. Het is belangrijk dat dit onderzoek met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en in alle rust kan plaatsvinden. We hebben gezien dat de eerdere sluitingsbesluiten de beoogde rust hebben gebracht. En willen die rust graag behouden in het belang van het lopende onderzoek en de openbare orde en veiligheid.”

Er is een beloning van € 15.000,- uitgeloofd door het Openbaar Ministerie voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze misdrijven en tot de aanhouding van de dader(s).


Current track

Title

Artist

Background