Energietafel aardgasloos wonen op 14 november in Cothen

Geschreven door op 14 november 2018

We gebruiken aardgas om onze woning mee te verwarmen, voor warm water en om mee te koken. De komende jaren stappen we over naar aardgasloos wonen. Wat komt er bij kijken om een bestaande woning van het aardgas te krijgen? Wat is de rol van de gemeente? Welke stappen kunt u nemen en waarmee begint u? Over deze en andere vragen wil de gemeente Wijk bij Duurstede graag met u in gesprek.

Energietafel aardgasloos

Waar: in ‘t Dorpshuys in Cothen, C.B. Kentiestraat 2 – Cothen
Wanneer: op woensdag 14 november van 19.30 – 21.30 uur

Het menu?

Nederland aardgasvrij –  achtergrond en rol van de gemeente
Stappenplan naar aardgasloos wonen
Energieloket en Jouw Huis Slimmer
Na de pauze (20.15 uur): Samen aan de slag! Uiteen in groepen over onderwerpen zoals isolatie & ventilatie, financiering & subsidies, energiebesparing door gedrag.

De Energietafel is voor alle inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek die met elkaar aan de slag willen om hun energieverbruik omlaag te brengen. Bij de Energietafels komen verschillende onderwerpen aan bod. De Energietafel Aardgasloos wonen wordt twee keer georganiseerd; op 14 november in Cothen en op 18 maart in Langbroek.

De Energietafel is een initiatief van Viveste, gemeente Wijk bij Duurstede, EigenWijkse Energie Coöperatie en Natuur- en Milieufederatie Utrecht


Current track

Title

Artist

Background