Fortissimo houdt punt over aan boeiend schouwspel

Written by on 28 september 2020

Eredivisionist Fortissimo reisde naar het Limburgse Beek. Het werd een gelijk opgaande strijd waarbij BFC aan het einde van de eerste helft een gaatje had geslagen. Ruststand 12-10.

Het begin van de tweede helft was weer voor BFC, de thuisploeg nam een voorsprong van drie doelpunten. Bij 14-11 kwam Fortissimo beter in haar spel en nam brutaal een voorsprong van twee doelpunten.

Helaas kon Fortissimo deze voorsprong niet vasthouden. Met nog 45 seconden op de klok stond de thuisploeg voor. Met een vlammend schot bepaalde Vivianne Hofman de eindstand: 21-21.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: ‘We hadden vooraf aan de wedstrijd scherp getraind, daar zag ik helaas in het eerste bedrijf weinig van terug, het leek wel of we met de rem erop speelde. De tweede helft was al iets beter, helaas houden we maar 1 punt over aan deze enerverende wedstrijd.’

Fortissimo en BFC delen nu de voorlaatste plaats op het hoogste niveau, elk met één wedstrijdpunt. Alleen VOC Amsterdam en Juro zijn nog zonder puntverlies. De ploeg uit ’s lands hoofdstad is de volgende tegenstander. Zondag komt de koploper naar de Rijnsloot, aanvang van het duel 14.00 uur.


Current track

Title

Artist

Background