Fusie FCH & ZVC

Geschreven door op 22 april 2020

FC de Heuvelrug en ZVC Veenendaal hebben na een aantal verkennende gesprekken besloten om volgend jaar als één club verder te gaan. De fusieclub zal doorgaan als Zaal Voetbal Combinatie Veenendaal.
“Wij zijn zeer verheugd met de fusie. Wij zijn als club zeer ambitieus en streven naar het hoogst haalbare. Om dat te bewerkstelligen slaan we de handen in één. De fusie zal de technische staf meer mogelijkheden bieden en de selecties versterken. Zaal Voetbal Combinatie Veenendaal is een club die toonaangevend wil worden in de regio en daarbuiten.” aldus voorzitter Arie Struijk.
Zaal Voetbal Combinatie Veenendaal zal het nieuwe seizoen aanvangen met minimaal 4 teams. Het eerste en tweede elftal zullen nauw met elkaar verbonden zijn.
“Veenendaal is te klein voor twee ambitieuze zaalvoetbalverenigingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij hier in Veenendaal het zaalvoetbal echt kunnen laten leven. Wij hebben een grote groep goede voetballers in Veenendaal en willen ook met de lokale Veenendaalse jongens zo hoog mogelijk spelen” aldus vice-voorzitter Mourad Marbouh.
Naast het sportieve aspect streeft de nieuwe fusieclub ernaar om in Veenendaal een toonaangevende maatschappelijke rol te vervullen voor de jeugd. Er zullen toernooien, clinics en open dagen worden georganiseerd om de jeugd te betrekken bij het zaalvoetbal in Veenendaal.


Meer om te lezen

Current track

Title

Artist

Background