Gluren op de Heuvelrug: Van Piekeren live bij 90FM

Geschreven door op 11 november 2019

Tijdens het het huiskamerfestival Gluren op de Heuvelrug stelt Regio90 de studio open voor publiek, met niemand minder dan Van Piekeren als live artiest!

De verhalenverteller en zanger jaagt alweer een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter gaat trouwen kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Met zijn rauwe, doorleefde stem neemt hij je mee in zijn wereld. Iedereen mag alles van hem weten.

Voor luisteraars en fans is dit natuurlijk een uitgelezen kans want aanstaande zondagmiddag, 17 november, kan iedereen aanschuiven in de studio om hierbij te zijn. Van Piekeren vertelt en geeft 4 muzikale live optredens. Hij wordt muzikaal begeleid door gitarist Johan Fransen. Kom dus gluren bij 90FM!

Huiskamerfestival

Ter afsluiting van de Nationale Kunstweek verandert de hele Utrechtse Heuvelrug in een groot festivalterrein: Gluren op de Heuvelrug. Met 46 locaties zijn er bijna 150 optredens te bezoeken. Inwoners van de gemeente konden het programmaboekje in hun brievenbus vinden, maar deze is ook nog verkrijgbaar bij de bibliotheken en de website van Bibliotheek ZOUT.

Alle optredens zijn gratis te bezoeken, maar een vrijwillige bijdrage is fijn. Wil je het lokale talent steunen en zorgen dat er volgend jaar weer kan worden gegluurd? Laat dan een contante bijdrage achter in de spaarpot bij het optreden.

Gluren op de Heuvelrug bij 90FM
In het programmaboekje: Leersum #7

Zondag 17 november 2019 | 13:00-17:00
Bezoekadres: Rijksstraatweg 269-R in Leersum

Luister live mee, via: FM91.7 – http://regio90.nl 

Foto: Willy Wilpstra

 


Current track

Title

Artist

Background