KOM IN ACTIE!!

Geschreven door op 3 december 2018

Om de Knuffelweide open te houden is er altijd geld nodig. De dieren hebben natuurlijk verzorging nodig zoals eten en drinken. Ook heeft de Knuffelweide zelf onderhoud nodig.

Kom in actie!

Daarom vragen wij jou om hulp! Misschien kun je zelf of samen met een vriend(je) of vriendin(netje) een manier bedenken om geld in te zamelen voor de Knuffelweide. Maak iedereen enthousiast en samen zorgen wij ervoor dat de Knuffelweide nog lang kan bestaan.

Wat kun je doen?

Het is niet de bedoeling dat je bij mensen gaat aanbellen om geld te vragen, maar dat je creatief te werk gaat om geld te verdienen. Zo zijn er een aantal andere manieren waarop je geld kunt verdienen voor de Knuffelweide: je kunt bijvoorbeeld voor geld de hond uitlaten, de tuin harken, de kerstboom optuigen, na Kerst de kerstbomen ophalen en verzamelen, statiegeldflessen verzamelen, boodschappen doen voor iemand, de auto wassen, of je kunt dingen te koop aanbieden, zoals speelgoed dat je niet meer gebruikt.

Andere initiatieven

Ook andere ideeën zijn natuurlijk welkom. Heb je een leuke manier om met je voetbalteam geld in te zamelen? Of, voor volwassenen, wil je namens je bedrijf iets doen? Laat het ons weten!!

JA! Ik doe mee met de Actie voor de Knuffelweide!!

Upload je foto/selfie/tekening (liggend formaat graag)*

 


Current track

Title

Artist

Background