Korfbalster Lotte Keuning naar Dalto in Driebergen

Geschreven door op 13 maart 2019

Keuning (18) komt over van NOVA uit Bilthoven. Lotte is daarmee de eerste versterking van Dalto/Klaverblad Verzekeringen voor het seizoen 2019/2020.

Lotte is opgegroeid bij NOVA, waar ze dit jaar vast onderdeel uitmaakt van het 1e team, uitkomend in de overgangsklasse. Bij NOVA laat Lotte zien een aanvallend ingestelde speelster te zijn. Dat ze nu kiest voor Dalto is een keuze die zij weloverwogen heeft gemaakt. Lotte over haar keuze voor Dalto: “Ik heb in de voorbije weken gesprekken gehad met een paar clubs, maar bij Dalto was er direct een klik. In de gesprekken die ik heb gehad met de nieuwe staf en tijdens de training die ik heb meegedaan, werd ik direct goed opgevangen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de talentvolle groep die er staat. Samen met heel Dalto wil ik er alles aan doen om terug te keren naar League. ”

Henry Valk, voorzitter TC over de komst van Lotte: “We zijn vorig seizoen begonnen om onze scouting in de regio te intensiveren. Lotte kwam al vrij snel op de radar, omdat ze niet alleen vorig seizoen, maar ook dit seizoen opvalt door haar uitstekende spel bij NOVA. Met Lotte haalt Dalto een speelster in huis die aanvallend is ingesteld en past bij de ambitie van Dalto om met een talentvolle groep te werken aan de ambitie die we hebben uitgesproken met de nieuwe technische staf om terug te keren naar de League.”


Current track

Title

Artist

Background