Kozzeltov speelt blues in Highstreet Live

Geschreven door op 6 maart 2019

De bluesband Kozzeltov treedt zondag 10 maart 2019 op bij Highstreet Jazz & Blues op 90FM.

Presentator en samensteller Jos du Floo ontving in de afgelopen maanden al verschillende artiesten, die zowel landelijk als regionaal hun sporen hebben verdiend. Nu is het de beurt voor een viertal uit onze eigen regio: Kozzeltov.

In 2013 kwamen twee muzikanten (Koos en Kees) tot de conclusie dat ze genoeg hadden van entertainment, top 40 en oude hits. Ze vonden dat muziek ergens over moest gaan en recht uit de ziel moest komen: folk en blues. Ze schreven eigen nummers en ook covers werden naar wens aangepast. Maar er werd ook gezocht naar andere muzikanten om toe te voegen. Werd het een drummer, Cajon speler, toetsenist, saxofonist? Zelf een cellist werd overwogen. Maar op dit alles volgde nee. Maar op nee volgt ook een ja.

De band bestaat uit Koos Oldhoff – akoestische gitaar en lead vocals, Kees Poulus – lead gitaar en backing vocals, Mark Gnodde – contrabas en Meike Simon – altviool. Stook het haardvuur maar op en zet de wijn maar koud. Ondersteund door een stuwende contrabas, afgewisseld met prachtige glissando’s en zwoel zwevende zoemnoten en prachtige weemoedige tonen van de altviool staat het optreden van Kozzeltov garant voor twee uur luisterplezier.

Bij Highstreet Jazz & Blues speelt Kozzeltov tussen 13:00 en 15:00 diverse nummers. Meer over de band kun je lezen op hun website.

Highstreet Jazz & Blues
Zondag 10 maart; 12:00 – 15:00*
90FM / ether: 91.7 / online: 
regio90.nl

(* bij live muziek gaat het programma een uur extra langer door)


Current track

Title

Artist

Background