Muziek

De vijfde editie van Gluren op de Heuvelrug komt eraan. De organisatie zoekt nog artiesten en locaties die mee willen doen.

Gluren op de Heuvelrug is hét huiskamerfestival waar je zomaar tegen een intieme poëzievoordracht aan kunt lopen, mee kan swingen met een te gekke band of belandt bij een kleine voorstelling aan de keukentafel. De organisatie is op zoek naar huiskamers of podia, maar ook naar kunstenaars op het terrein van muziek, theater, dans en poëzie.

Het festival is dit jaar in het weekend van 7 en 8 november. Aanmelden kan via cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl Cultuurcoach Maja van Eijndthoven is dinsdag te gast in het radioprogramma 90 in de Regio, tussen zes en acht uur op 90FM. Via de ether, internet en ons TV-kanaal.…

Heerlijke muziek in een gezellige omgeving, dat was het recept voor Sunday’s Favorites. Deze week zendt 90FM een verslag uit van zo’n muzikale middag in De Binder in Leersum.

Het initiatief voor de Favorites komt van de plaatselijke artieste Jeanine Roos. Met af en toe een optreden van een lokale artiest. De zangeres zong haar favoriete nummers en vertelde waarom deze zo speciaal voor haar zijn. Het terras bij De Binder was de locatie voor de optredens van Roos op de zondagen 5 en 19 juli.

Het optreden is op video vastgelegd en de hele week te zien op 90TV, elke dag om 21.00 uur. U kunt onze televisiezender bekijken bij Ziggo, KPN en Caiway, maar ook via de site van Regio90.…


Current track

Title

Artist

Background