Nieuwe textielcontainers in Amerongen en Maarn

Geschreven door op 12 maart 2020

Reshare stopt met de inzameling van textiel in Amerongen en Maarn. Daarom plaatst de Biga Groep deze maand nieuwe containers voor gebruikte kleding en ander textiel in Amerongen en Maarn. Ook de plek verandert: om vervuiling van het textiel te voorkomen worden de containers niet meer direct naast andere afvalcontainers geplaatst.

Vanaf half maart staat de nieuwe textielcontainer aan de Pr. Beatrixlaan tegenover de Pr. Hendriklaan. De huidige textielcontainer op de parkeerplaats van de JUMBO is inmiddels verwijderd.
Vanwege de verbouwing van de Jumbo moesten de ondergrondse containers voor PMD, glas, papier en restafval verwijderd worden. Voor PMD en glas zijn tijdelijke bovengrondse containers geplaatst op de hoek van de Koenestraat en het parkeerterrein. Deze zullen zo snel mogelijk worden vervangen door ondergrondse containers. Oud papier kan naar de ondergrondse container aan de Koningin Emmalaan gebracht worden.

Vanaf eind maart staat de nieuwe textielcontainer aan de Raadhuislaan in Maarn in de noordwesthoek van de parkeerplaats bij de PLUS. De huidige ondergrondse textielcontainer bij de PLUS wordt dan een extra PMD-container. De textielcontainer aan het Buntplein wordt verwijderd.


Current track

Title

Artist

Background