90FM Speciaal

Ben jij geslaagd voor je opleiding? Of is een van jouw vrienden zo gelukkig dat hij of zij de studiefinish met succes gehaald heeft? Hangt bij uw kleinkind de schooltas met de nationale driekleur fier te pronken?

Regio90 feliciteert de geslaagden via de radio. Met een verzoekplaat en natuurlijk een persoonlijke felicitatie. We laten de aanvrager ook weten wanneer we de plaat draaien, zodat je de muzikale groet niet hoeft te missen.

Stuur een mail naar verzoekjes@regio90.nl Met natuurlijk de naam van de geslaagde én de plaat van keuze.…

Aanstaande vrijdag gaat ‘ie helemaal los: Kevin Sondervan presenteert dan van 22.00 tot 23.00 uur een uur lang house.

Kevin in the house, dat is de titel van het fonkelnieuwe programma. Vrijdag 5 juni is de lancering van de show. Host Sondervan draait niet alleen house, maar ook hip hop, disco, soul, latin en freestyle. En dat een uur lang. Elke week, op de drempel van het weekend.

Kevin in the house, the home of house & herrie. Stem vrijdag om tien uur af op 90FM. Via de ether 91,7 of de website van Regio90.…

Kunnen bij jou je schooltas plus vlag naar buiten? Ben je geslaagd voor je schoolopleiding? Of kent u iemand die geslaagd is en wilt u hem of haar verrassen?

Regio90 komt de komende weken in actie voor onze geslaagden. We feliciteren je via de radio, onze website én kabelkrant, daarnaast draaien we een plaat op verzoek. Wat wil je horen? Geef het maar door aan ons. En: we laten je ook weten wanneer we jouw plaat draaien, zodat je het niet hoeft te missen!

Stuur de naam van de geslaagde, liefst met wat extra informatie, naar verzoekjes@regio90.nl en Regio90 gaat je verrassen!…

Een muzikale groet voor iemand die in deze tijd een steuntje in de rug kan gebruiken: Regio90 maakt het mogelijk.

Sinds kort zendt de omroep elke dinsdag- en donderdagmiddag het programma Terug naar Toen uit. Presentatrice Bibi Wijnands draait dan tussen drie en vier uur verzoekplaten van luisteraars.

Platen aanvragen kan via een mail naar verzoekjes@regio90.nl Of door tijdens de uitzending te bellen naar de studio: 0343-420504.…

DJ Giel Beelen begon ooit bij een lokale omroep, als jochie draaide hij bij Haarlem 105. Nou is werken bij Regio90 natuurlijk geen garantie voor zo’n glorieuze toekomst, maar leuk is het wel.

Regio90 is op zoek naar presentatoren, redacteurs, journalisten, verslaggevers en cameramensen. Ervaring is leuk, maar enthousiasme veel belangrijker.

Stuur een mail naar redactie@regio90.nl, dan kunnen we ’s kennismaken.…

Vanaf dinsdag 5 mei gaat 90FM elke dinsdag- en donderdagmiddag verzoekplaten draaien. Het nieuwe programma Terug naar Toen is speciaal bedoeld voor oudere luisteraars en mensen die te maken hebben met eenzaamheid. Het wordt uitgezonden tussen 15.00 en 16.00 uur.

Presentatrice Bibi Wijnands zit klaar voor uw telefoontjes, maar om zeker te weten dat we uw plaat kunnen draaien is het handig om uw aanvraag via mail te doen. Dat kan via verzoekjes@regio90.nl

90FM is te beluisteren via FM 91,7. Via de kabel Ziggo kanaal 41, KPN kanaal 1474 en Caiway kanaal 12. Verder ook via de site van Regio90.…

90FM sluit zich aan bij een internationale radio-actie door vrijdagochtend om 8:45 uur Nederlandse tijd het lied You Never Walk Alone van Gerry & The Pacemakers te draaien.

Het initiatief ontstond afgelopen dinsdag toen NPO 3FM DJ Sander Hoogendoorn op het idee kwam om alles en iedereen muzikaal met elkaar te verbinden.

Sander belde in de uitzending met Jeroen Kijk in de Vegte van NPO Radio 2 om het idee te lanceren. Sander: “Deze crisis laat zien dat het mensen bij elkaar brengt. We moeten met zijn allen, Mark Rutte zei het al, de schouders eronder zetten om hier uit te komen. Toen dacht ik, kunnen we niet met alle ochtendshows van Nederland op dezelfde tijd een plaatje draaien?”

Tekst loopt door onder deze tweet.

Presentator en samensteller Jos du Floo ontvangt eens per maand artiesten, die zowel landelijk als regionaal hun sporen hebben verdiend, live in de uitzending. Op 9 februari was het de eer aan de revivalband The Eagles Legacy. Aanstaande zondag 8 maart staat de bluesband Route 61 live op het podium bij Highstreet Jazz & Blues.

Vijf man sterk en blues vanuit de tenen. Blues 61 heeft al een roemruchte geschiedenis achter de rug en een grote toekomst voor zich. Deze topformatie brengt blues vanuit het hart en behoort zeker tot de Nederlandse top. Twee cd’s zijn er inmiddels uitgebracht waarvan de laatste dateert uit 2016: Old Friends – New Friends.

Bij Highstreet Jazz & Blues speelt Route 61 tussen 13:00 en 15:00.…

In verband met het herstel van een hernia-operatie is radiopresentator Wil Buis de komende weken uitgeschakeld. De uitzendingen van de Edison Show op zondagmiddag komen daarom te vervallen.

De presentator van het populaire familieprogramma stond al lang op een wachtlijst voor de operatie, die nu eindelijk kan plaatsvinden. Vanwege het herstel zal er komende weken non-stop muziek in het programma op zondag tussen 17:00 en 19:00 te horen zijn.

Regio90 wenst Wil Buis veel sterkte bij het herstel van deze operatie. We hopen natuurlijk weer een topfitte radiomaker terug te horen op 90FM.…

Presentator en samensteller Jos du Floo ontvangt eens per maand artiesten, die zowel landelijk als regionaal hun sporen hebben verdiend, live in de uitzending. Op 19 januari was het de eer aan de bluesband The Vaults. Aanstaande zondag 9 februari staat The Eagles Legacy live op het podium bij Highstreet Jazz & Blues.

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven.…


Current track

Title

Artist

Background