Recreatie in de regio: Op zoek naar Heidi en Peter

Written by on 13 augustus 2020

Door corona blijven de meeste Nederlanders deze zomer in eigen land. Gelukkig is er ook in onze regio genoeg te beleven. Regio90 geeft tips, ditmaal gaan we in de buurt van Driebergen op zoek naar Heidi en Peter.

Ken je het verhaal van Heidi & Peter? Heidi is een weeskindje dat wordt grootgebracht door haar grootvader. In hetzelfde dorp als haar grootvader woont Peter, die geitenhoeder is. Samen met Peter beleeft ze allerlei avonturen in het Zwitserse berglandschap.

Voortbordurend op dat thema heeft restaurant Klein Zwitserland een leuke Heidi en Peter-speurtocht van een uur uitgezet voor kinderen.

Je gaat aan de hand van een aantal aanwijzingen op zoek naar de voorwerpen die Heidi en Peter achter hebben gelaten in het bos. Vind je alle items gedurende de speurtocht? Dan mag je bij terugkomst bij Klein Zwitserland met Heidi en Peter op de foto én is er een leuke verrassing! De speurtocht is geschikt voor iedereen vanaf acht jaar en wordt elke maandag tot en met donderdag georganiseerd. Starttijd is in de ochtend tussen 10:00 en 11:30 of in de middag tussen 14:30 en 16:00

Restaurant Klein Zwitserland ligt aan de Traaij in Driebergen, midden op de Utrechts Heuvelrug. Een landschap vol verrassingen, van heuvels, allerhande soorten bossen tot meren, zandverstuivingen en heidevelden.

 


Current track

Title

Artist

Background