Regio90 organiseert Kennismakingsavond in De Binder

Geschreven door op 21 november 2018

Regio90 organiseert een kennismakingsavond in Leersum voor belangstellenden van lokaal nieuws en media. De avond vindt plaats op maandag 26 november, vanaf 19:30 in De Binder in Leersum.

Facebook Evenement: https://www.facebook.com/events/193666331543900/

Jouw verhaal het nieuws van de dag. In een video, online op de social media en op de radio. Wat jou beweegt, raakt de mensen om je heen. Je informeert, inspireert en verbindt de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijnstreek met jouw verhalen. Over diezelfde mensen, uit Driebergen en Wijk bij Duurstede. En uit Cothen en Maarsbergen.

Natuurlijk. Iedereen kan tegenwoordig zelf een Youtube kanaal starten, beginnen met vloggen of blogs en Instagram Stories de wereld in slingeren. Met een smartphone als camera en videozender in één apparaat, ligt de wereld aan je voeten.

In je eentje ga je snel, maar samen kom je verder.

Het is een bekend gezegde dat ook hier hout snijdt. Daarom organiseert streekomroep Regio90 een kennismakingsavond voor iedereen, jong en oud, ervaren of leergierig, die (misschien) met ons wil meedoen.

Samen werken aan goede verhalen, live verslag van evenementen, achter deuren die voor anderen gesloten blijven. De samenleving attenderen op wat er speelt. Of net die andere kant van het verhaal waar iedereen het over heeft. In beeld en op de radio. Dat is de missie van Regio90.

Maak je graag video’s? Breng je het liefst live verslag of ben je gewoon een betrokken inwoner die wil berichten over cultuur, zorg en welzijn? Volg je kritisch de lokale politiek in Doorn of heb je een passie voor sport?

Dan zijn wij van Regio90 op zoek naar jou! Wij bieden jou een platform, met onze mediakanalen (radio, internet & socials en binnenkort televisie) en met een team andere creatieve vrijwilligers.

Ontdek en ontmoet ons – en anderen die enthousiast worden van dit verhaal – aanstaande maandagavond, 26 november vanaf 19:30 in De Binder, in Leersum.


Current track

Title

Artist

Background