Straatroof in Zeist

Geschreven door op 15 oktober 2019

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 oktober werd een jongen beroofd van onder meer zijn telefoon. Hij werd hierbij bedreigd met een steekwapen.
Die nacht werden surveillerende agenten aangesproken door een jongen die zei vlak daarvoor beroofd te zijn. Hij liep rond 3.00 uur over de Weeshuislaan toen hij werd aangesproken door een andere jongen die de weg wilde weten. Deze bleek toch andere bedoelingen te hebben en griste vervolgens de telefoon van het slachtoffer uit zijn handen. Hierna haalde hij een steekwapen tevoorschijn en dreigde te steken als hij niet al zijn spullen aan hem afgaf. Hij greep naar de zakken van het 15-jarige slachtoffer en nam hieruit onder andere wat contant geld en een ov-chipkaart mee. Daarna verdween hij in de richting van het Emmaplein.

De straatrover is een jongen met een donkere huidskleur en tussen de 15 en 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1,70 meter lang en heeft bruine ogen. Hij droeg een grijs vest met een capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken. Daaroverheen had hij een donkerblauw, dun, jasje aan. Hij sprak met een Surinaams / Antilliaans accent.

Mensen die getuige zijn geweest van deze straatroof of die meer weten over de verdachte, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt dan kunt u dan doen via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.


Current track

Title

Artist

Background