THE EAGLES LEGACY LIVE BIJ HIGHSTREET JAZZ EN BLUES

Geschreven door op 6 februari 2020

Presentator en samensteller Jos du Floo ontvangt eens per maand artiesten, die zowel landelijk als regionaal hun sporen hebben verdiend, live in de uitzending. Op 19 januari was het de eer aan de bluesband The Vaults. Aanstaande zondag 9 februari staat The Eagles Legacy live op het podium bij Highstreet Jazz & Blues.

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

Bij Highstreet Jazz & Blues speelt The Eagles Legacy tussen 13:00 en 15:00.

Highstreet Jazz & Blues
Zondag 9 februari 2020: 12:00 – 14:00*
90FM / ether: 91.7 / online: regio90.nl

*Bij livemuziek gaat het programma een uur langer door.


Meer om te lezen

Current track

Title

Artist

Background