Wethouder Bunnik vertrekt

Geschreven door op 29 mei 2019

Na 9 jaar wethouderschap voor de gemeente Bunnik heeft wethouder Jorrit Jan Eijbersen (mobiliteit, economische zaken, sport, onderwijs en sociaal domein) zijn vertrek aangekondigd. Hij wordt door de VVD-fractie Gooise Meren voorgedragen als wethouder voor de gemeente in de provincie Noord-Holland.

“Ik ben geweldig dankbaar voor de tijd als wethouder in Bunnik. Het heeft me in staat gesteld om altijd en met iedereen in contact te komen en samen te werken aan de toekomst van inwoners en ondernemers in onze gemeente en in de regio. De mensen die mij kennen weten dat voor mij alles draait om beweging. Of het nou gaat over sport of onderwijs, jongeren en ouderen, mobiliteit of werk. In beweging zijn is goed voor iedereen. Deze nieuwe stap betekent voor mij de beweging naar nieuwe uitdagingen, die ik met veel energie tegemoet ga!”

Voordat Eijbersen wethouder werd in Bunnik was hij zelfstandig ondernemer en werkte als bestuursadviseur voor de Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht. Hij blijft voorlopig in Bunnik wonen met zijn gezin. In de opvolging van wethouder Eijbersen wordt zo spoedig mogelijk voorzien.


Current track

Title

Artist

Background